Ensihelmi riipus ja ketju vauvalle

alkaen 33,00

Hintaan sisältyy alv 24 %. Toimitusmaksu lisätään ostoskorissa.Sovellus

Suloinen pieni hopeakoru helmellä vastasyntyneelle tai kastelahjaksi. Riipuksessa on hopeinen käsintehty sydän sekä kivihelmi. Helmi on vedenvihreä akvamariini pojalle tai hempeän pinkki ruusukvartsi tytölle. Himmeän hohtava makeanvedenhelmi sopii sekä tytölle että pojalle. Korun mukana tulee 36 cm pitkä hopeinen panssariketju.

Korukivillä uskotaan olevan monia suojelevia ja onnea tuovia ominaisuuksia. Ensihelmiksi olen valinnut kiviä, joilla on uskottu olevan erityisen suojeleva vaikutus ja jotka sopivat turvaksi vauvelin elämän matkalle. Korun mukana saat myös pienokaiselle pienen tarinan kyseisestä kivestä ja sen uskotuista vaikutuksista. Anna vauvalle suloinen koru suojelemaan ja tuomaan hyvää onnea matkalle elämään. 

Akvamariini tunnetaan merenkulkijoita suojelevana kivenä, jonka omistajan uskotaan olevan vapaa kaikista huolista. Ruusukvartsi tunnetaan ehdottoman rakkauden kivenä, joka tuo turvaa ja lämpöä etenkin lapsille ja vanhuksille ja makeanvedenhelmen lämmön uskotaan tuovan lempeää ja rauhoittavaa energiaa. 

Selaa tätä tuoteryhmää: Kastelahjat ja vauvakorut