Aurinko riipus kulta

174,00 €
Myyntiin ei sisälly arvonlisäveroa, hintaan lisätään toimituskulut
Varastossa
Toimitusaika: 1-5 päivä(ä)

Kuvaus

Aurinko on yksi tärkeimmistä ja keskeisimmistä muinaisten saamelaisten symboleista. Saamelaiset ovat auringon ja kuun jälkeläisiä. He jumaloivat aurinkoa ja pitivät sitä kaiken elämän alkuna.

Aurinko-aiheisia koruja on valmistettu useita erilaisia. Tämä aurinkokuvio on vain yksi useista erilaisista aurinkokuvioista. Kuvio on vanhasta shamaanirummusta ja koru on käsityötä.

Auringon koko on noin 17,5 mm x 16,5 mm ja siinä on kiinteä ripustuslenkki. Ketju ei kuulu hintaan. Voit tilata kultaketjun erikseen.

Aurinko riipusta on myös hopeisena.


Tuotearvio:

Pisteet: 5

Kaunis
Vastaanottamani koru näytti jopa paremmalta, kuin tuotekuva. Olen hyvinkin tyytyväinen! Unohdin tilata korulle ketjun ja läheisistä kultaliikkeistä oli kovin vaikea löytää sopivan sävyistä ketjua riipukselle. Suosittelisin ostamaan ketjun samalla, niin säästyy lisävaivalta. - Matias


Pisteet: 5
Erinomainen
Tuote vastasi odotuksia täysin. Hyvin viimeistelty, kaunis ja ainutlaatuinen koru, jossa hitunen lapin taikaa. Vanhana rumpumerkkinä rummuntekijälle/ ja -soittajalle myös erityisen merkityksellinen. Riittävän kevyt ja pieni myös arkikäyttöön. Pidän kovasti omastani. :) - Virve Lahtinen