Ensihelmi ruusukvartsi koru vauvalle

36,00 €

Myyntiin ei sisälly arvonlisäveroa, hintaan lisätään toimituskulut
Varastossa
Toimitusaika: 1-5 päivä(ä)

Kuvaus

Suloinen pieni hopeakoru helmellä vastasyntyneelle tai kastelahjaksi. Riipuksessa on hopeinen käsintehty sydän sekä kivihelmi. Helmi on hempeän pinkki ruusukvartsi joka sopii tytölle. Korun mukana tulee 38 cm pitkä hopeinen panssariketju.

Korukivillä uskotaan olevan monia suojelevia ja onnea tuovia ominaisuuksia. Ensihelmiksi olen valinnut kiviä, jotka sopivat turvaksi vauvan elämän matkalle. Korun mukana saat myös pienokaiselle pienen tarinan kyseisestä kivestä ja sen uskotuista vaikutuksista. Anna vauvalle suloinen koru suojelemaan ja tuomaan hyvää onnea matkalle elämään.

Koru on mahdollista saada myös vaikkapa vauvan syntymäkuukauden onnenkivellä tai horoskooppikivellä. Kysy haluamasi kiven saatavuutta!


Tuotearvio:


Pisteet: 5
Upea koru lahjaksi!
Koru oli erittäin kaunis lahja siskon tytölle. Se oli hienosti tehty ja upean näköinen. Toimitus oli nopea, vain päivässä koru oli jo noudettavissa postista. Myös kysyessäni apua sähköpostilla (toimitusajoista), oli vastaus nopea ja kaikki sujui hienosti!


Pisteet: 5
Täydellinen lahja
Kummitytölle kaunis lahja. Lapsen vanhemmat pitivät myös. Kiva lahja kun kasvaa lapsen mukana ja korulla oli tarkoitus/mukana ihana kirje! Suosittelen!


Pisteet: 5
Suloinen lahja annettavaksi


Pisteet: 5
Huolellisesti valmistettu,kaunis pakkauskin!
Ihana muisto lapsenlapselle ristiäisistä.Erittäin nopea toimitus!